Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefste alles uit ons assortiment wilt bestellen. Dat mag hoor, want eerlijk is eerlijk, bij elke vers gebakken brownie krijgen wij ook even dat geluksmomentje op ons eigen gezicht.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we verschillende bestelmogelijkheden voor je. Zo kun je heel eenvoudig kiezen voor een variatie aan smaken in verschillende aantallen: kies via het kopje “Bestellen” voor de optie “Gemengd Assortiment”, selecteer het gewenste aantal brownies (6, 12 of 24 stuks) en kies vervolgens je favoriete smaken. Onze meest uitgebreide optie: 24 stuks in acht verschillende smaken.

Heb je één absolute favoriet? Of weet je dat je buurman, tante, neef, oma of vriendin een grote liefde heeft voor bijvoorbeeld Oreo? Kies dan via het kopje ‘Bestellen’ eerst de smaak van je voorkeur en vervolgens het gewenste aantal.

Controleer voor het afrekenen nog even je bestelling in de winkelmand, voer de gevraagde gegevens in en kies de door jou gewenste betaaloptie.

Na afronding van je bestelling ontvang je van ons een bevestiging en gaan wij direct aan de slag om de door jou bestelde brownies vers en wel af te leveren op het adres van je keuze!