Over The Brownie Kitchen


Misschien denk je dat het bakken van de perfecte brownie een kwestie is van het bij elkaar voegen van de juiste ingrediënten en geduld hebben met de oven? Dan heb je nog niet geproefd van de passie die wij toevoegen tijdens het bakken. Het zit hem namelijk vooral in ons plezier in het telkens weer zoeken naar en testen van nieuwe smaakcombinaties en in ons streven naar die verraste en tevreden blik op het gezicht van onze fijnproevers. Dát maakt onze brownies tot de perfecte brownies. 

Met jarenlange ervaring in de keuken zijn we in 2017 begonnen met het bakken van brownies als toevoeging aan onze kaart met nagerechten. We konden toen niet weten, hoeveel chocoladeliefhebbers we in de loop van de tijd blij zouden maken met ons ambachtelijke recept. Laat staan, dat we konden vermoeden dat we ons hier op enig moment volledig op zouden toeleggen. Vandaag de dag hebben we een behoorlijke variatie aan smaken. Natuurlijk blijven we nieuwe smaken en smaakvolle combinaties testen en aanbieden: alles, om je te kunnen blijven verrassen.

Wij willen jou, je familie, je vrienden en andere naasten graag tot onze fijnproevers rekenen. Het zou oneerlijk zijn om alles voor onszelf te houden. Gelukkig delen we onze creaties graag. Dus blijven we ons inspannen voor de glimlach, die onze brownies op het gezicht van de ontvanger toveren, al vanaf het moment van ontvangst van ons pakketje. En we doen het stiekem zelfs voor de teleurstelling, wanneer de laatste kruimel verorberd is. We weten immers, dat we zó gevonden worden voor een nieuwe bestelling. Wie mogen wij voor jou verrassen?