Wist je dat onze brownies precies door de brievenbus passen?!Om het pakket te ontvangen, hoeft niemand dus thuis te blijven.Bestellingen die je vóór 16:00 uur doet, worden in principe de volgende (werk-)dag bezorgd. 
Let op!


Verstuur je een pakketje naar iemand waarbij de post wel eens op zich kan laten wachten?Informeer de ontvanger van tevoren, zodat hij/zij er rekening mee kan houden. Het zou zonde zijn als onze heerlijke verse brownies ergens blijven liggen...

Verstuur je de brownies naar iemand met huisdieren? Er zit uiteraard chocolade in. Dat bevat het stofje theobromine dat zéér gevaarlijk is voor honden en mogelijk ook voor andere huisdieren. Informeer de ontvanger dan ook van tevoren dat ons pakketje via de brievenbus wordt bezorgd.

Wil je meerdere doosjes bestellen? Stuur ons jouw bestelling inclusief aantallen, smaken, en bezorgadres(sen) via info@thebrowniekitchen.nl en je ontvangt van ons een bevestiging, inclusief factuur met verzendkosten voor pakketpost (€ 6,95 tot 10 kg). Zodra we je betaling hebben ontvangen, maken we de verzending in orde.

Afhalen Wil je de brownies afhalen? Kies dan voor ‘afhalen’ in het afrekenproces. Bestellingen die voor 15:30 uur geplaatst zijn, kunnen dezelfde dag afgehaald worden, tussen 16:00 en 21:00 uur aan de Heemskerkerweg 93 te Beverwijk.