Wist je dat?...

Om het pakket vol lekkers in ontvangst te nemen, hoeft de ontvanger - niet thuis te blijven. Onze brownies passen namelijk altijd precies door de brievenbus.

Bestellingen die je vóór 16:00 uur doet, worden in principe de volgende (werk-)dag bezorgd.

Wil je meerdere doosjes bestellen en deze niet via brievenbuspost, maar via pakketpost laten leveren? Stuur ons jouw bestelling inclusief aantallen, smaken, en bezorgadres(sen) via info@thebrowniekitchen.nl en je ontvangt van ons een bevestiging, inclusief factuur met bijkomende verzendkosten (€ 6,95 tot 10 kg).

Zodra we je betaling hebben ontvangen, maken we de verzending in orde.

 

Let op!
Verstuur je een pakketje naar iemand waarbij de post wel eens op zich kan laten wachten? Het zou zonde zijn als onze heerlijke verse brownies ergens blijven liggen.

Informeer de ontvanger dan ook van tevoren, zodat hij/zij er rekening mee kan houden.

Verstuur je de brownies naar iemand met huisdieren? Er zit uiteraard chocolade in. Dat bevat het stofje theobromine dat zéér gevaarlijk is voor honden en mogelijk ook voor andere huisdieren. Informeer de ontvanger dan ook van tevoren dat ons pakketje via de brievenbus wordt bezorgd.


Afhalen

Wilt u de Brownies afhalen? Kies dan voor ‘afhalen’ in het afrekenproces.

Bestellingen die voor 15:30 uur geplaatst zijn, kunnen dezelfde dag afgehaald worden, tussen 16:00 en 21:00 uur op de Heemskerkerweg 93 te Beverwijk.